SCROLL
Verzorgingstips

Maak van uw eigen product een sterk winkelmerk

Producten die als merk in de winkel liggen vertegenwoordigen voor de consument een hogere waarde. En verkopen dus sneller. Zo’n merk lanceren is voor een individuele kweker geen optie. Samenwerken onder de paraplu van een merk wél. MoreLIPS is een doorbraak in een segment dat altijd is gekenmerkt door naamloze producten. En welke kweker ziet zijn of haar met zorg opgekweekte planten graag anoniem in de winkel liggen?

Geef uw product ook een eigen gezicht
Inmiddels zijn er 28 kwekers die onder de merknaam MoreLIPS hun producten verkopen. Kwekers die hun zelfstandigheid willen behouden, maar wel willen meedelen in de voordelen die krachtenbundeling biedt.

  • Afzetzekerheid. Met MoreLIPS heeft u vroegtijdig inzicht in uw verkoopaantallen.
  • Hogere afzetprijs. Gemiddeld over een jaar genomen ligt uw verkoopprijs hoger dan de markt.
  • Vrijheid van handelen. Als teler behoudt u de mogelijkheid om ook andere relaties te bedienen.
  • Kennis delen over marktontwikkelingen. Zo blijft uw teeltplan actueel en daarmee aantrekkelijk voor afnemers.
  • Open verhouding met retailer en exporteur. Transparantie voor alle partijen versterkt de MoreLIPS-keten.
  • Continu marketingsupport. Goede productfotografie, aantrekkelijke hoezen, slimme bijartikelen... MoreLIPS regelt het achter de schermen.
YOUR GREEN PRESENT

Verdien More. Met MoreLIPS

Uw verkoopwaarde verhogen? Informeer vrijblijvend naar het concept van MoreLIPS. We zijn altijd op zoek naar telers van aantrekkelijke nieuwe producten of uitbreiding van het bestaande assortiment. Met de slagkracht van onze formule kunnen we ook voor uw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. En haalt u alles uit uw afzet wat erin zit!